Populære blogindlæg

Godt begynder strikkeprojekt

Vil du gerne lære at strikke, men kan ikke helt finde rundt i, hvad det bedste første projekt vil være? Så læs med her, hvor vi giver vores bud på de 3 bedste begynder projekter, når du skal lære at strikke.

Læs hele indlægget her
Lær at strikke raglan

I vores serie om strikketeknikker er denne introduktion til raglan det mest populære indlæg. Lær at strikke smukke raglansweatre her.

Læs hele indlægget her
Restestrik - sådan strikker du af rester

Tips og ideer til restestrik så du kan strikke smukke projekter med garnrester! Bl.a. sammensætning af farver, videoguides og strikkeopskrifter med restegarn.

Læs hele indlægget her

Önling Blog

Vi er helt oppe i skyerne over, at vi har fået mulighed for at sælge de smukke designs fra Anne Ventzel hos Önling! Læs mere om Annes baggrund og tanker om strik - og få et god råd med hvis du er begynder
For godt fjorten dage siden havde vi en inspirerende aften med Helga Isager i vores showroom her i Søborg sammen med en masse søde kunder. Anledningen var Helga Isagers nyeste bogudgivelse af Stitches, der indeholder lækre modeller med smukke detaljer. I dag har vi givet vores egen Mette Lundstad ordet. Hun er fan af Helga, og her fortæller hun om mødet med designeren og sin fascination af Helga Isagers design.