Anden søndag i advent 2020

Anden søndag i advent 2020

Ho ho ho, og glædelig jul allesammen. Anden søndag i advent er ovre og vi åbner nu igen lågen for indholdet af vores adventskalender for øvede og Easy Peasy. Hvis du er nysgerrig på hvad der gemte sig i første advent, kan du læse om det her.

Denne december har ikke været helt som vi kender den. Vi har været sammen - hver for sig, og er det fortsat. Derfor har vi kælet lidt ekstra for jer i vores adventskalendere, med opskrifter specielt designet til kalenderne, ekstra lækkert garn specialproduceret til jer og overraskelser i hver pakke. Det har i nemlig fortjent.

Indholdet i øvet adventskalender

I denne genanvendelige pose, som du måske har broderet med dit broderigarn fra første pose, finder du Önling No 2 garn til vanter. Garnet består af meget fin australsk 100% Merino Superfine Super 100’s Uld. Garnet har en løbelængde på ca. 120 m pr. 25 g. Garnet kommer fra vores faste leverandør fra et familiedrevet garnspinderi i Italien, som laver det fantastiske kradsfri garn til os. Garnet er kartet med luft ved hjælp af en speciel karteteknik, som gør det let og luftigt og samtidig meget blødt. Garnet er bæredygtigt og har følgende økologiske standarder:

- NWD integrity program (wool) / Sustainawool

- TF Traceability & Fashion / Tessile & Saltute / REACH

- Origine Preferenziale / Preferential Origin

De to nøgler garn skal som sagt bruges til at lave vanter. Vanterne har super fine snoninger med flere forskellige størrelser som gør dem meget feminine og hyggelige, og en ‘falsk snoning’, som strikkes uden hjælpepind. De holder dine hænder lune i de kolde måneder og er den perfekte fine gave til under træet.

advent vanter 2020

Som en ekstra gave får du en storkesaks. Storkesaksen er blevet utrolig populær, og det forstår vi godt. Den er så fin og passer helt perfekt i strikkepungen, til når du skal have klippet dine garnender. Vi har fået speciallavet saksene i et fantastisk print, så den stadig holder sit enkle udseende men med et pust af grafisk design. 

Indholdet i Easy Peasy adventskalender

Vi skal nu videre fra køkkenet og ud i det kolde vejr - og denne gang skal du lave en super blød hue til at varme dig i. Huen er super simpel og skal strikkes i rib. Der er indtagninger i toppen af huen, hvor vi har indsat videoer til at hjælpe dig hele vejen igennem. 

Huen kan laves til hele familien, da den findes i tre størrelser - junior, dame og herre. Det er en unisex hue og meget tidløs.

Easy Peasy hue

Den strikkes i noget af det fineste garn du kan forestille dig - 50% økologisk uld fra første klipning og 50% alpaca med en løbelængde på 80 m pr. 50 g. Noget af det helt specielle ved dette garn er, at det er farvet med naturlige farver fra fårenes pels. Derfor er farverne i de beige, brunlige og grålige toner, hvor den multifarvede er et mix af alle farverne. Man kan dufte fåret i garnet, da det er så frisk og naturligt. 

Udover de to nøgler garn til huen får du endnu en rundpind fra Pony Perfect - denne gang 40 cm 5 mm. Den skal du bruge til at strikke huen, hvor du i dine indtagninger skal skifte til den rundpind du fik i første pakke og strikke med magic loop. Magic loop teknikken kan lyde skræmmende, men når du først lurer teknikken går det let som en leg. Hvis du er i tvivl om du vil strikke med magic loop eller strømpepinde, kan du læse indlægget her. 

Vi håber, i har nydt godt af pakkerne og at de skaber stor glæde og gavn. Vi er i hvert fald glade for jeres overvældende positive respons på kalenderen. Så tak for jeres feedback og jeres fine billeder på vores Facebookgruppe. Det varmer vores julehjerter i denne tid.