Er 2020 sommeren til strikkede bikinier?

Er 2020 sommeren til strikkede bikinier?

Langsomt, men sikkert, kan vi begynde at ane, at sommeren er på vej. Ingen tvivl om at det bliver en helt anden sommer, end den vi plejer, eller den vi havde forestillet os, på grund af COVID-19. Men en ting er sikkert og det samme som altid; vi skal finde vores sommerstrik frem fra gemmerne og have noget nyt på pindende.

Her hos Önling arbejder vi lige nu på at lancere et helt nyt sommergarn, som vi glæder os til at vise jer. Og vores nye hverdagskit er virkelig også en lækker, let sommerkvalitet. Den ene tråd er vores hverdagsgarn, Önling No 12, der er en uld/bomuldsblanding og den nye, Önling No 13, er en helt tynd tråd af uld og cashmere – tilsammen giver de en let, blød og ret luksuriøs blanding.

Vi har strikket nogle af vores mest populære sommermodeller op i netop den kombination: Frigga, Freja og Silke sweater. Og der kommer flere til i løbet af sommeren. Vi kommer også til at tilføje nye farver og helt nye garner, som de lander hos os.

Sommerstrik - hvid t-shirt med hulmønster

Skønne strikkede sommertoppe og t-shirts

Desuden har vi strikket nogle af vores favoritter op i vores yndlings-sommergarn: Önling No 12.  Vi har strikket ”Stribet sommer top” og ”Retro sommertop” op i den blanding af uld/bomuld og de bliver florlette og perfekte til alt det grill og rosé på de danske terrasser, som nok vil finde sted denne sommer.

I det hele taget har vi gang i en masse sommerstrik hos Önling, se alle de flotte strikkede sommer t-shirts fra Önling eller hvad med en flot strikket sommerkjole

 Stribet sommertop, uld og bomuld

 Opskrifter til strikkede sommertoppe

Jeg regner også stærkt med at strikke endnu en Resu sommertop. Både fordi jeg er vild med den til et par sommerbrune skuldre og fordi jeg virkelig godt kunne bruge én i blå, måske farve 25, se alle de flotte farver fra Krea Deluxe.

Hvis vi får lov til at gå til sommerfester her til sommer, så ville jeg strikke en ”glitter sommer tanktop” den skriger næsten sommerfest, dans hele natten og kold rose i glasset ik? Klik her for at se den flotte strikkede glimmer tanktop. Eller hvad med den nye flotte Chunky t-shirt med pufærmer??? Den er SÅ flot og man føler sig altså ret lækker med en t-shirt i silk mohair med flotte pufærmer!! 

 

Fine strikkede t-shirts med pufærmer

Hvis du stadig mangler inspiration til dit sommerprojekt, så kan du her se mange flere opskrifter på strikkede sommer t-shirts og sommertoppe fra Önling.

Sommeren byder også på nogle nye modeller som vi glæder os til at vise jer – der er leget både med designet og med materialerne, for at skabe netop det vi håber i har lyst til at strikke denne sommer. Så hold øje med vores Facebook, og hvis du vil være den første til at få nyhederne, eller meld dig til vores nyhedsbrev her - du får endda 10% på dit 1. køb. 

Men tilbage til det oprindelige spørgsmål: Bikinierne ;) Jeg har altid ment, at det måtte være utrolig upraktisk med en våd strikket bikini, men jeg skal ikke kunne sige om det er dem der vinder sommerens popularitetskonkurrence… Måske går der Corona-kedsomhed i den, og så kaster Önling sig måske over at designe en vi kan strikke ;-)

Hvad skal I strikke til sommer? Skriv gerne i kommentarerne hvad der skal på jeres pinde…