Fjerde søndag i vores strikke-adventskalender

Fjerde advent

Fjerde og sidste advent. Hvor har det dog været en sand fornøjelse at strikke med jer. Al den virtuelle kærlighed, som vi har modtaget fra jer er noget vi kan leve højt på MEGET længe endnu. Det vigtigste for os er, at i kan bruge projekterne mange år endnu. Enten til jer selv eller til en af jeres kære. 

Vi løfter nu sløret for den sidste adventsgave - her i adventskalenderen til øvede strikkere: 

I den sidste pakke finder du 2 cones af vores Önling No 12 i forskellige farver.  Önling No 12 er et super lækkert hverdagsgarn lavet af 55% uld og 45% bomuld. Garnet er noget helt særligt, da det åbner sig efter vask og bliver endnu mere blødt og lækkert.

Garnet skal denne gang bruges til en bluse. Her får du rig mulighed for at bruge mange timer på dit strik, da blusen strikkes på p. 2 ½ og 2 ½. Blusen, eller t-shirten, er en klassisk og elegant bluse med smalle striber, let oversize og fine dobbelt rullekanter.

Vi har gjort ekstra meget ud af garnet i år, hvorfor der har været flere forskellige materialer. Vi ønskede nemlig, at I skulle prøve en masse af vores garn af, og mærke den top høje kvalitet vi tilbyder. Ved at lave nogle forskellige projekter, mærker man hurtigt om garnet er noget man bryder sig om, og får hurtigt idéer til, hvad garnet ellers kan bruges til. 

stribet bluse

Som ekstra gave får du årets julepin. Den pynter så fint på strikketasken eller trøjen. Derudover får du en pose vaskenødder fra Care by nature som er idéelle til dit strik. Sæbebærene er allergivenlige, genanvendelige og et super lækkert alternativ til sæbe. De er super skånsomme og passer godt på dit strik, så det kan holde i mange år.

Sidst, men ikke mindst, får du vores nye maskesnore. Maskesnorene er blevet fast inventar hos os, og vi vil aldrig undvære dem igen. De bruges til masker som er til hvile, til at prøve trøjen på, uden at flytte maskerne over på en snor eller som pindestopper. Mulighederne er mange! Vi har lavet en video til, hvordan du bruger maskesnorene, som du kan se her. Derudover har vi også skrevet et blogindlæg om maskesnorene her. 

Da du modtog dine adventspakker, modtog du pakkerne i RE-ZIP poser. Du kan sende poserne tilbage, så de kan blive genanvendt. Måden du gør dette på er, at folde den sammen med stregkoden fremme, og så putter du den blot i den nærmeste postkasse. Når RE-ZIP har modtaget posen, sender de dig en rabatkode til en gratis opskrift hos os. Bemærk, at koden vil blive sendt til den mail som blev brugt, da adventskalenderen blev bestilt. 


Easy peasy adventskalenderen:

I denne sidste adventspakke finder du garnet du efterhånden kender - det super lækre og økologiske uld. Men denne gang får du også en silk mohair tråd med. Du skal nemlig strikke nogle super lækre og bløde futter - perfekte til en langsom morgen i sofaen med en kop te og strik. På trods af, at futterne ikke indeholder akryl som strømpegarn gør, er de stadig slidstærke. Det er nemlig silketråden fra silk mohair som gør futterne slidstærke og giver ulden ekstra styrke. På denne måde får du dejlige varme futter som du kan tøffe rundt i derhjemme.

hyggefutter


Som ekstra gave får du også sæbebær fra Care by nature, den flotte, ekslusive julepin samt 2 tekstilmærker, som du kan sætte i dine nye projekter.


Endnu en gang tak for kærligheden til vores adventskalendere, vi håber i vil strikke med igen næste år. Opskrifterne til kalenderne kommer til salg i løbet af 2021. 

Rigtig glædelig jul!!!