Silke sweater med stjerneudtagninger

Silke sweater med stjerneudtagninger

En let og klassisk sweater i den lækre kombination af tussah silke, hør og merinould

Du kender måske vores silke sweater og de berømte stjerneudtagninger designet af Katrine Hannibal. Siden mønsteret blev udgivet i 2017, har den ligget konstant på bestseller-listen, og vi har mange kunder, som har strikket den i både 2, 3 og 4 farver.

Såfremt du kender Silke sweateren, ved du, at du får en super lækker, let og blød trøje, som kan bruges året rundt. Med sin lette oversize og A-form, klæder den de allerfleste. A-formen kan dog udelades, ligesom man kan ændre på længden af sweateren, hvis man er høj eller bare ønsker at den skal dække lidt mere ;). De mange farver giver alle et helt bestemt udtryk - de fleste med en smuk melering -så du kan vælge netop den som passer til dig.

Vi ønsker, at alle kan være med og opnå det flotte grafiske udtryk i form af stjerneudtagningerne. Vi har derfor lavet en video, så du kan se, hvordan stjernerne former sig, og hvordan du kan mestre teknnikken, på nedenstående link:
https://www.youtube.com/watch?v=MFJ-GVUppV4

Silke sweater kittet fås kun hos Önling og består af 3 slags bløde, lette garner, nemlig Önling No 6, 7 og 8, som giver et let og luksuriøst resultat med en flot farvemelering. Alle 3 tråde tilsammen danner et fantastisk look, hvor ulden holder dig varm og giver dig blødhed, silken emmer af ren luksus og høren giver dig en smuk og elegant struktur.

Vi håber, at denne sweater vil give dig komfort, selvsikkerhed og blive din nye yndlingssweater. Del gerne dit smukke strik med os på vores Facebookgruppe: Önling Knit Community DK