Önling laver unik Nordisk strikdesign og Slow fashion

Önling blev skabt i 2015 af Katrine Hannibal og Lotte Ronan, med det formål at designe vores kunders yndlingsstrik. De ting, som du bruger igen og igen, i mange forskellige sammenhænge, fordi de får dig til at føle dig godt tilpas og er alsidige og klassiske i deres udtryk.

Vi tror på klassisk design, ansvarlig produktion, naturlige materialer samt lang levetid. Disse værdier gennemsyrer alt hvad vi laver og designer. Vores strikkeopskrifter til håndstrik er i en Nordisk, klassisk stil, og vi producerer egne garner på familiedrevne spinderier i Italien - alt sammen ud fra det princip, at for at det kan blive dit yndlingstøj, skal det være lavet af gode, naturlige materialer.

Som navnet Önling viser, er målsætningen om at lave dine yndlings-designs, noget vi tager seriøst

En passion for bæredygtighed og kreativitet

Önling er skabt ud af en passion for ansvarlighed kombineret med skaberglæde og kreativitet

Når uld bruges til håndstrik, bliver det bæredygtigt på sin helt egen måde. Når du med egne hænder og strikkepinde producerer din nye yndlings-beklædningsgenstand, sker det med minimal påvirkning af miljøet. Helt uden udledning fra produktion og forurening fra emballage og transport. Og levetiden på smuk beklædning produceret af dig selv er meget lang.

Önling producerer og sælger egne garner, som er produceret på et familiedrevet garnspinderi i Italien. Garnet er ansvarligt produceret og svarer til økologiske standarder og har følgende certifikater: Defra Animal Welfare, Caregora (angora), NWD integrity program (wool) / Sustainawool, TF Traceability & Fashion / Tessile & Saltute / REACH, Origine Preferenziale / Preferential Origin.

Uld er et fornybart materiale, og al vores uld kan spores helt tilbage til det enkelte får på den enkelte mark. Vores leverandører kan stå inde for, hvordan fåret er blevet behandlet og ulden fremstillet - og naturligvis er al vores uld mulesing-free.

Hos Önling går ansvarlighed og design hånd i hånd

Vi har boykottet plastic!

Vi har valgt at fravælge plastik fuldstændigt i vores indpakning, da vi ikke ønsker at tilføje til de øer af plastik, der flyder rundt i verdenshavene. Alle vores produkter er således indpakket i genanvendte papirposer, og selvom dette måske lyder som en lille ændring, er det en stor ting for os. Vi har allerede skånet miljøet for 70.000 plastikposer, og vi er stolte af at have taget dette ansvar på os.

Vi tror på, at forbrugere afgiver en stemme, når de handler, og at hvert enkelt køb du foretager er et budskab om hvilken retning, du ønsker at virksomhederne skal gå. Så vi beder dig om at lade dine indkøb tælle, ved køb fra virksomheder der gør en forskel og gør tingene bedre. Vores håb er, at flere vil købe mindre - men bedre. Tænk dig om før du køber, og køb kun det du virkelig vil elske og har brug for.

Önling er baseret på tre nøgleprincipper for design og produktion:

Tidløs

En klassisk kollektion, som ikke er baseret på tendenser men på tidløse designs, der er anvendelige, og som holder fra én sæson til den næste. 

Naturlig

Lavet af rene, naturlige materialer af højeste kvalitet, deriblandt certificeret uld og bomuld, deadstock materialer, og FSC certificerede produkter. 

Ansvarlig

Fokus på at gøre det rigtige i hvert eneste led i forsyningskæden; fra at forhandle certificerede garner, til brug af genanvendt emballage og printe på biologisk nedbrydeligt papir.