Adventskalender for strikkere 2023 fra Önling

ADVENTSKALENDER 2023 SÆLGES IKKE LÆNGERE
Forkæl dig selv med den ultimativt hyggelige strikke adventskalender med garn, opskrift og gaver, så din december bliver fyldt med julehygge, forkælelse og gode strikkeoplevelser.

En adventskalender indeholder et helt strikkeprojekt og du vil i år kunne vælge mellem flere forskellige. Sammen med strikkeprojektet får du specialproducerede, lækre gaver der passer til dit strik, sørger for hygge i sofaen og kan forsøde december🎄

Du får det hele tilsendt i 4 nummererede pakker - én til hver søndag i december 🤶

3 strikkekalendere til alle strikkere

Adventskalender 2023 #1: Smukt sjal med fine detaljer Inge-Lis Holst
Adventskalender #1

Næsten alle strikkere kan være med til at strikke det helt nye og smukke sjal designet med mange sjove teknikker. Designet af dygtige gæstedesigner Inge-Lis Holst.

Farverne vælger du selv i vores bløde Önling No 11 (merinould og cashmere) og silk mohair 🧡

Pris kr 749,- (værdi 1329,-)

Køb den her
Adventskalender 2023 #2: Sweater med lace mønster Strikkebox VesterbyCrea
Adventskalender #2

Glæd dig til dette smukke sweaterprojekt med flotte, feminine detaljer og lacemønster, designet af gæstedesigner VesterbyCrea.

Vælg dine egne farver i den populære kombination af Önling No 20 (shetlandsuld) sammen med en tråd silk mohair.

Str XS - 3XL. Fra kr. 1199,- (værdi fra 1733,-)

Køb den her
Strømpeadventskalender
Adventskalender #3

Året 2023 er udnævnt 2023 er udråbt til at være “year of socks” og det fejrer vi med denne 'strømpe-adventskalender'.

Ét par strømper til hver søndag i advent - og så skal du strikke i Önlings vores helt nye strømpegarn, Önling No 18 ✨

Pris kr 699,- (værdi 1028,-)

Køb den her
Ultimativ forkælelse

Adventskalenderen er for alle strikkere, der vil forære sig selv eller andre en god omgang forkælelse i december måned. Med en advents-strikkekalender får du alt hvad du skal bruge for at strikke et prædefineret projekt

Det er en fast tradition hos Önling, at sammensætte en super lækker julekalender for strikkere, der udover garn og opskrift til et strikkeprojekt, indeholder fine gaver. Nogle gaver er strikkerelaterede, mens andre er noget du kan bruge mens du strikker og som kan være med til at give dig en hyggelig og rar december.  

Så hvis du elsker at strikke, så er det helt oplagt at forære dig selv – eller en du holder af – et dejligt strikkeprojekt, som med dets overraskelser og lækkerier er med til at skabe en dejlig oplevelse i december.

En adventskalender med garn og strikkegaver

Ligesom tidligere år, har vi VIRKELIG kræset om dette års adventskalender, for at sikre at din december bliver fyldt med garn, julehygge, forkælelse og gode strikkeoplevelser.   

Hvad er en strikke adventskalender?

Adventskalenderen er et samlet strikkekit med opskrift og garn. Inspirationen kommer fra den gamle tradition med at få en gave hver søndag op til jul. Du får tilsendt 4 nummererede pakker med garn og gaver. Opskriften sendes digitalt på mail henover de 4 fredage før adventssøndagene.

Elsker du at strikke, så er det helt oplagt at forære dig selv – eller en du holder af – et dejligt strikkeprojekt, som med lidt overraskelse og lækkerier er med til at skabe en dejlig oplevelse i december.

Strikkekittet til din julekalender er ukendt, dvs. du får ikke lov at se det i sin helhed før
du starter med at strikke.

Du ved således, at det skal blive til f.eks. en vest, en hue, et tørklæde eller en sweater og du vælger din yndlingsfarve i garn. Du skal blot vælge farve og så kan du glæde dig til at blive overrasker og forkælet hver weekend med en pakke
med en del af opskriften, tilhørende garn og en skøn gave, så du får en dejlig december! 

Julekalender med garn, opskrift og gaver til strikkere

Når du får en julekalender for strikkere eller vælge at forære den til en anden, så får du tilsendt 4 nummererede pakker. I hver pakke er garn og gave til den kommende weekend. Samtidig modtager du en del af opskriften på mail. Sådan bliver du klar til at strikke ugens del af julekalenderen hver weekend i
december.

Vi kan ikke sige så meget, for det hele er meget hemmeligt - men vi kan afsløre at der i år er hele tre adventskalendere at vælge imellem:

1) Strikkeadventskalender med garn til et flot sjal, som er nemt at strikke

2) Strikkeadventskalender med garn til en smuk sweater med flot lacemønster

3) Strømpeadventskalender - med fire nye strømpeopskrifter og et helt nyt strømpegarn