Babystrik - Find alt du skal bruge til lækkert hjemmestrik til baby her ❤️

Til baby er
kun det blødeste
blødt nok✨

Her på siden kan du finde alt, hvad du skal bruge for at kreere lækkert og blødt strik til baby. Hos Önling har vi nemlig samlet det hele; strikkeopskrifter, strikkekits, økologisk garn og meget mere, så du kan komme godt i gang med dit næste (eller første) projekt med lækkert babystrik.

Garn og strikkekits fra Önling er
Blødt og bæredygtigt

At strikke til din baby er lidt ligesom at lave hjemmelavet mos. Man ved man får et helt rent produkt, som er fyldt med kærlighed og gode intentioner. Du kender ingredienserne og ved, at der ikke indgår farlige kemikalier eller
tilsætningsstoffer.

Sådan er det også med Önling’s garner, som produceres på et familiedrevet garnspinderi i Italien efter økologiske og bæredygtige standarder, og derfor er perfekte til babystrik.

Garnet har desuden gennemgået en speciel kartningsproces som gør det blødt og absolut kradsefrit 💖

Babystrik og begyndere

Hvis du er ny i strikkeverdenen er strik til baby et oplagt og populært sted at starte. Man kan hurtigt komme i mål med at lille projekt til baby og det er dejligt motiverende at strikke en masse kærlighed ind arbejdet. Vi har udvalgt en række nemme projekter til baby som er lige til at gå til - også for nybegyndere.

De sødeste opskrifter

Se vores udvalg af strikkeopskrifter til baby og børn fra populære danske strikkedesignere som PetiteKnit, Susie Haumann og Anne Ventzel. Her finder du en lang række løsopskrifter, hvis du allerede har købt det rette garn.

Strikkebøger

Der findes en række fine og populære strikkebøger med babtøj, som er skønne at have på hylden. Med en god strikkebog kan du altid finde inspiration lige meget om du denne gang leder efter strik til nyfødt, babystrik til piger eller babystrik til drenge. Se bl.a. de populære bøger fra Lene Holme Samsøe og Susie Haumann her.

Læs vores online magasin og lær mere om babystrik

Vil du gerne blive endnu klogere på vores garner, finde ud af hvilke, der egner sig bedst til de forskellige modeller - samt få mere inspiration til hjemmestrik til baby, er du velkommen til at tage et kig i vores online magasin.

Læs magasinet her

Populære strikkekits til baby

Med et strikkekit får du altid det helt rigtige garn til dit projekt. Du vælger selv farverne, så der er masser af muligheder for både babystrik til piger og babystrik til drenge. Langt de fleste strikkekits indeholder også opskriften (kun undtaget kits fra strikkebøger). Se nogle af vores populære strikkekits til baby her:

Gode garner til babystrik

Önling No 15, blødt uldgarn til babystrik
Önling No 15, 100% bæredygtigt produceret merinould

Et superblødt og kradsefrit uldgarn i ren merino. Garnet kan vaskes i vaskemaskinen (på uldprogram!), hvilket gør det perfekt til børnestrik. Garnet er holdbart og en smule elastisk i brug.

Se Önling No 15 her
Önling No 11, merinould og cashmere garn til blødt strik til baby
Önling No 11, merinould og cashmere

Vores super bløde Önling No 11 af merinould og cashmere er blød luksus til den lille ny. Garnet strikkes på pind 3-3,5 og passer derfor til mange af de populære opskrifter fra PetiteKnit og Lene Holme Samsøe

Se Önling No 11 her
Önling No 2, 100% merinould til hjemmestrik til baby
Önling No 2, 100% merinould

Önling No 2 er også en utroligt blød og lækker uldgarn som passer godt til varmt hjemmestrik til baby. Önling No 2 strikkes på pind 3,5-4 og passer derfor f.eks. godt til babytæpper, trøjer og cardigan.

Se Önling No 2 her

Strik til baby - inspiration

At strikke børn og babyer er en kæmpe glæde for mange strikkere, og endda noget der kan få nye strikkere til at kaste sig over garn og strikkepinde. For hvem vil ikke gerne glæde en ny guldklump med hjemmestrik fuld af varme og kærlighed? Det er hyggeligt at sidde med strikkepindene og skabe noget med sine egne hænder, og endnu mere skønt at iklæde baby den bløde og lækre hjemmestrik. 

Derfor vil vi hos Önling rigtigt gerne hjælpe både nye og erfarne strikkere med at finde det helt rigtige strikkeprojekt til det næste strik til baby. Her på siden har vi derfor samlet en masse ideer og inspiration så du nemt kan finde lækkert garn, gode strikkeopskrifter og sammensatte strikkekits

Opskrifter til baby

Hvis du leder efter en god opskrift til dit projekt, har vi samlet alle vores strikkeopskrifter til baby her. Her finder du en lang række opskrifter fra populære danske strikkedesignere, bl.a. PetiteKnit's babyopskrifter. Langt de fleste designs til baby kan købes som løsopskrifter hvor du bare køber opskriften til et enkelt design. Men ét stykke babystrik er jo sjældent nok, så hvis du planlægger at strikke mere, kan vi anbefale en af de mange gode strikkebøger med babytøj, hvoraf flere indeholder opskrifter til en hel babygarderobe. Vi kan f.eks. anbefale den meget populære bog "Babystrik på pinde 3" af Lene Holme Samsøe og "Det fineste" af Susie Haumann

Nemme strikkeprojekter

Muligheden for at strikke en lille ny er for mange den motivation der får dem til at starte med strikke. Babystrik er da også et fantastisk begynderprojekt da modellerne i sagens natur ikke er særligt store og man derfor hurtigt kan se at man får skabt noget. Men ikke alle strikkeopskrifter er lige nemme at gå til, da der findes både enkle og mere komplicerede designs, også inden for strik til baby. For at hjælpe alle nye strikkere godt på vej, har vi derfor samlet et udvalg af nemme strikkeprojekter til baby her. Her finder du et udvalg af nemme strikkeopskrifter som er skrevet til begyndere, uden forkortelser og svære teknikker. Der er også strikkekits med både opskrift og garn, så du er sikker på at få det helt rigtige garn som passer til lige præcist dit babystrik.