Kits efter materiale

 

Flotte strikke sweatre hænger

Mange strikkere har deres foretrukne materiale, og de forskelige naturlige materialer har hver deres gode egenskaber. Derfor har vi sørget for at du både i vores topmenu og her fra siden kan vælge strikkekits efter materiale. 

Gå straks videre til strikkekits i dit ønskede materiale - eller læs mere om materialer og garn længere nede på siden. 

Strikkekits med alpaca  
Strikkekits med angora   
Strikkekits med bomuld   
Strikkekits med cashmere   
Strikkekits med merino og uld   
Strikkekits med mink   
Strikkekits med silk mohair   
Strikkekits med silkekit

Strikkekits og materialevalg - naturlige materialer 

Materialevalget er en vigtigt del af et strikkekit, da materialet naturligvis har stor indflydelse på både strikkeprocessen og det færdige resultat. Derfor har mange strikkere også en klar holdning til, hvilket materiale de bedst kan lide at arbejde med, eller hvilket materiale der passer bedst til det resultat, de gerne vil opnå. Det har vi også hos Önling! Først og fremmest lægger vi vægt på at vælge naturlige materialer, og derefter er det vigtigt at vælge et materiale, hvis egenskaber passer med det vi gerne vil strikke. 

Strikkekits i forskellige materialer 

Vi har kategoriseret vores strikkekits efter hvilke materialer der indgår, og da nogle strikkekits indeholder flere materiale, kan du godt finde det samme strikkekit i flere kategorier. Du får lige en kort gennemgang af kategorierne:

Strikkekits med Alpaca indeholder det bløde, lette uld fra alpacaen (i familie med lamaen) som specielt er populært til bløde sweatre og tørklæder. Garnet i disse kits er primært Isager Alpaca 1 og Isager Alpaca 2. 

Strikkekits med Angora er primært strikkekits med vores Önling No 1 garn, som består af 75% merinould og 25% angora fra angora kaniner. Önling No 1 er certificeret af Caregora som sikrer god dyrevelfærd med nænsom opdræt og naturlig føde. 

Strikkekits med bomuld indeholder det altid populære og anvendelige materiale bomuld, som ofte bliver brugt til lettere sommerstrik. Strikkekits i denne kategori er primært strikket med Krea Deluxe Økologisk Bomuld, og Önling No 12 hverdagsgarn i uld og bomuld. 

Strikkekits med cashmere indeholder det utroligt bløde, lette og luksuriøse cashmereuld fra cashmeregederne. Disse strikkekits er primært strikket i vores egne garner Önling No 3, Önling No 5 og Önling No 11, som alle er garner med en blanding af flere materialer, heriblandt cashmere. 

Strikkekits med merino og uld er den største gruppe af strikkekits som indeholder de altid populære uldgarner. Denne gruppe strikkekits dækker over en række garner med merinould og andre typer uldgarn af høj kvalitet. 

Strikkekits med mink er strikkekits med vores egen populære minkgarn Önling No 3 som er super blød luksus bestående af mink, cashmere, uld og viscose. Mink skifter pels tre gange om året, og det er altså den pels minkene ikke længere selv skal bruge, der bliver lavet til garn. 

Strikkekits med silk mohair indeholder det utroligt populære silk mohair garn, som er tyndt, fjerlet og blødt. Silk mohair er en blanding af silke og mohairuld fra mohairgeder, og det strikkes ofte sammen med andre garner. 

Strikkekits med silkekit indeholder vores populære silkekit bestående af tre meget tynde luksusgarner af tussah silke, merinould og hør, som strikkes sammen. Det giver en unik struktur samt et let og lækkert resultat. 

- Strikkekits med hverdagskit indeholder vores nye hverdagskit bestående af Önling No 12 og Önling No 13. Önling No 12 kalder vi også vores hverdagsgarn, da det er en god og anvendelig garn bestående af en blanding af uld og bomuld. Önling No 13 er en følgetråd af lammeuld og cashmere, som lige tilføjer lidt luksus til hverdagskittet. 

Leder du endnu mere specifikt efter strikkekits med et bestemt garn, så kan du se vores garner her, og på garnets side finde links til strikkekits med lige netop det garn, det kunne f.eks. være strikkekits med Önling No 1, eller strikkekits med silk mohair