Mød Önling

Hos Önling finder du et dedikeret team af kvinder med vidt forskellige baggrunde. Èn ting har vi dog til fælles; vi brænder alle for slow fashion og en mere bæredygtig verden.   

Founder & Managing Director
Lotte Ronan

Lotte leder kontoret på daglig basis, og med hård og kærlig hånd sørger hun for, at alle ender mødes over hele linjen. Hun er den ukronede verdensmester i online platforme og digital tilstedeværelse, hardcore med et excel-ark, og desuden er hun vild med at knuse komplekse digitale udfordringer.

Lotte elsker at skrive, så når hun ikke lige har andet at lave, forfatter hun nyhedsbreve og anden kommunikation.

Founder & Creative Director
Katrine Hannibal

Katrine repræsenterer kontorets mest kreative og krøllede hjerne. Hun står bag alle Önlings strikkedesigns og har en lang erhvervsmæssig baggrund fra modebranchen. Katrine er bidt af en gal strikkepind og har en uudtømmelig mængde kærlighed til garn og bæredygtigt design og levestil. Katrines motto: "If I am sitting, I am knitting...."

Læs mere om Katrine Hannibal her

Indkøbs- og Marketingkoordinator
Anna Rose Kristensen

Anna er kontorets blide rose, men tag ikke fejl! Hun håndterer vores indkøb og lagerstyring med hård hånd og er desuden med til at koordinere og udføre opgaver indenfor kampagneplanlægning og markedsføring.

Vi nyder godt af Annas udtalte struktur-gen, for Anna elsker at planlægge, skabe systemer og lave to-do-lister.

Derudover er det Anna, der kærligt guider dig, hvis du henvender dig til os via vores infomail, hvor hun kan hjælpe dig med alt fra problemer med bestilling, udfordinger med at vælge farve osv.

Strikkeguru og co-designer
Inge-Lis Holst

Skønne Inge-Lis er kontorets humørspreder. Det er Inge-Lis, som sidder i den anden ende af vores strikkesupport, så når du henvender dig til help@oenling.com, så er det hende, der sidder klar til at give dig kompetente råd.

Inge-Lis er desuden med-designer hos Önling og står for undervisning, kurser og strikkesaloner.

Inge-Lis kan tørstrikke næsten hvad som helst, og derfor er det også hende vi går til når det driller med en opskrift eller en strikketeknik. Som forhenværende dansklærer, kan hun - udover at spotte fejl i vores beregninger - også stå for korrekturlæsning af vores opskrifter.

Back-office support
Lærke Bøgh Normann

Søde Lærke er rygradden i vores back-office. Lærke har styr på emballering, pakketering, purchase orders og banderolering - og så er hun en knag til at få et hurtigt (og stort) excelark op at stå.

Som det ordensmenneske Lærke er, har hun også ansvar for at holde vores showroom fint og præsentabelt - og vores planter i live ;)

Shop assistent
Mille Ejstrup

Mille er vores smilende og altid glade schweizerkniv af en assistent. Mille har et højt energi-niveau og en evig ja-hat på - og der er næsten ikke det, Mille ikke kan assistere med.

Mille er strikkedesigner in spe, men er ligeså skarp til produktoprettelser på webshoppen, betjening af kunder, messeopstilling og showroom-opfyldning, som hun er til at strikke.