Opskrifter efter materiale

Populære strikkedesigns fra Önling

 

Her fra siden kan du klikke dig videre til strikkeopskrifter i lige netop det materiale du helst vil strikke i. De forskellige naturlige materialer som bomuld, uld og alpaca har hver deres gode egenskaber og måske har du et favoritmateriale?  

Klik dig hurtigt videre til strikkeopskrifter i dit valgte materiale her - eller læs mere om strik og materialevalg længere nede på siden. 


  Strikkeopskrifter efter materiale

  Når man snakker materiale til et nyt projekt, er det rigtig vigtigt at få valgt de rigtige materialer – materialerne påvirker nemlig både din strikkeproces og det endelige resultat. Med andre ord; materialet har stor betydning for, om du når i mål med det design, du går og drømmer om.

  Derfor har vi hos Önling opdelt vores strikkeopskrifter efter materiale, så du nemt kan få et overblik over, hvilke materialer vi anbefaler til hvilke strikkeopskrifter. Vi har nøje udvalgt de forskellige garner, så de passer til den enkelte opskrift. Er du f.eks. helt vild med Silk Mohair ligesom mange andre i Danmark, så kan du nemt indstille din søgning efter netop den garntype.

  Når man er på udkig efter opskrifter til strik, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilke materialer der egner sig bedre til hvilke opskrifter end andre. Især som nybegynder kan det være en fagre ny verden, der kan volde problemer. Derfor vil vi hos Önling gerne gøre dit materialevalg lettere.

  Kvalitetsgarn – uanset hvor du kigger hen

   Til ethvert strikkeprojekt hører naturligvis garn, og hos Önling har vi også et stort udvalg af kvalitetsgarn i naturlige materialer f.eks. uldgarn, merinould, cashmere, bomuld mv. Vi er nemlig af den overbevisning, at du bliver gladest for dit design, når det strikkes i kvalitetsholdige materialer. Derfor har vi også nøje udvalgt de garner, der lever op til vores krav om bæredygtighed, holdbarhed og kvalitet.

   Strikkekits med alt, du behøver

   Hos Önling har vi samlet strikkeopskrifter og garn i et strikkekit, så du nemt kan modtage alt, du behøver, for at kunne begynde på dit næste strikkeprojekt. Vores eksperter har sørget for at udvælge de allerbedste materialer til de forskellige strikkeopskrifter.

   Hvis du har spørgsmål til, hvilket materiale der egner sig bedst til en specifik strikkeopskrift, som du ikke finder her på siden – så kontakt os gerne. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med materialevalg.

   Du kan også finde råd, inspiration og vejledning i vores community på Facebook. Her finder du både strikkeprojekter fra Önling og mange andre strikkeentusiaster at dele din passion for strik med.