Slå masker op - videoguide

Afspilning af videoer kræver accept af alle cookies. Hvis du ikke kan se videoerne herunder, kan du klikke på det sjove sort-hvid ikon med en hængelås og ændre dine cookie indstillinger. 

Lær at slå masker op:

I denne video viser vi hvordan man slår masker op. Der kan være flere metoder, men her viser vi en af de mest klassiske måder at gøre det på. Først slår man en løkke op, hvorefter man laver et såkaldt krydsopslag. Herefter fortsætter man indtil man har slået det antal masker op man ønsker. 

Der findes ikke nogle forkerte måder, så længe det bliver slået op korrekt. Så hvis denne metode ikke passer dig, kan du finde andre metoder, såsom italiensk opslag. 

Flere videoer om strik 

Vi har udover denne video om at slå masker op også andre hjælpevideoer til strik for dig, som er nybegynder. Du kan også finde hjælpevideoer såsom hvordan du strikker ret, hvordan du strikker vrang, og hvordan man egentlig kender forskel på ret og vrang. 

Tips til strik for begyndere 

Hos Önling vil vi gerne hjælpe nye strikkere godt ind i den hyggelige og inspirerende strikkeverden, som er vores store passion, og som vi selv har så stor glæde af hver dag. Derfor har vi udviklet et helt begynderstrik-univers på vores hjemmeside, med alt det indhold man ønsker sig som nybegynder i strik. Under overskriften ”Lær at strikke”, har vi lavet en introduktion til strik for begyndere, med alt hvad du skal vide for at komme i gang og links til meget mere indhold og vejledning. På vores blog har vi skrevet en række indlæg specielt for at hjælpe begyndere se f.eks. ”Et godt begynder strikkeprojekt” og ”10 gode råd til nye strikkere”. Og når du er klar til at gå i gang med dit første projekt har vi udvalgt og samlet både strikkeopskrifter for begyndere og begynder strikkekits med garn og opskrift, så du nemt kan finde et strikkeprojekt der både er begyndervenligt, lækkert og smukt. Følg os også på Instagram hvor du kan følge med i vores nye opskrifter, få mere inspiration og skrive til os hvis der er noget du mangler i vores begynderunivers.