En strikkebox fra Önling med garn, gaver og opskrifter er ren selvforkælelse

Vores strikkeboxe er inspirerende og fyldt med overraskelser

En strikkebox er vores bud på en kasse fyldt med forkælelse, som er designet særligt til sæsonen. En Önling strikkebox består af lækre garn kvaliteter, flotte, eksklusive strikkeopskrifter og fine strikke-gaver. Du sammensætter selv de farver du ønsker, og kan mixe og matche mellem opskrifter og garn. 

Hver strikkebox laves kun i begrænset antal og sælges i en begrænset periode

Det siger strikkere om Strikkeboxe fra Önling:

HERLIGE KARKLUDE, FARVER OG EN SMUK BOG

Det var min første strikkeboks fra Önling og helt sikkert ikke den sidste, for den var fuld af hygge, en lille bog med opskrifter og feel-good-historier samt det lækreste garn, både hvad der angår farver og garnets kvalitet. Og frem for alt var det hele pakket med kærlighed, så jeg havde på fornemmelsen, at det her, det var en gave til mig. Jeg elsker mine fine klude og den hygge, der kom ind i mit hus på denne måde.

Eva Maria om "Vores Yndlingsklude Strikkebox"

FORKÆLELSE OG HYGGESTRIK

Gennemført forkælelse. Når jeg skal beskrive oplevelsen kan det sammenlignes med, at være barn igen og få en længe ventet fødselsdags- eller julegave. Der er spænding, forventning, samt glæde pakket ind i lækkert gennemført forkælelse. Lige fra
den lyserøde papæske til silkepapirets knitren til at have det lækre bløde garn i hånden. De skønne farver og kvaliteten i garn sammen med de lærerige, spændende samt sjove opskrifter. (...) Glæder mig til næste strikkebox eller knit a long. Tak fordi Önling har forstået en strikkers tankegang og forstår at krybe under huden.

Lisbet om "Høst Strikkebox"

Forkæl dig selv med en inspirerende strikkebox

Vi viser dig et sneak preview på indholdet i en strikkebox

En strikkebox er forkælelse til dig og dine strikkepinde

Hos Önling vil vi gerne bidrage til at du kan læne dig tilbage og lade dig inspirere og forkæle med et lækkert strikke-indkøb, som er nemt at tage stilling til og nemt at gå i gang med. Derfor samler vi 4-6 gange om året en særlig Strikkebox, som er en kasse fyldt med inspiration, opskrifter, garn og ekstra overraskelser. Vores boxe er altid designet specielt til sæsonen og du får altid minimum 25% rabat på indholdet.

Der er et par undtagelser til vores sæsonboxe, nemlig vores Easy Peasy begynderboxe. Disse sælges permanent og du kan vælge mellem Easy Peasy begynderbox i Önling No 1 og Easy Peasy begynderbox i Önling No 12 - fælles for den begge er at du sparer mere end 35% ✨

En Strikkebox fra Önling er:

Nem – vi beslutter på forhånd indholdet i form af både designs og garnkit, som altid er i høj kvalitet.

Inspirerende – du får altid helt nye opskrifter med din box – opskrifter som ofte ikke kan købes udenom boxen før 3-6 måneder senere.

Fleksibel – du har altid valgmuligheder i form af farve og garntype på dit garn samt flere forskellige opskrifter, som passer til garnet.

Eksklusiv – Vi sælger kun vores Strikkeboxe i et begrænset antal, og nogle produkter vil være i limited edition, og kan kun fås ved at købe boxen.

Fyldt med forkælelse – Vi pakker din box smukt ind og lægger altid nogle skønne, strikke-relaterede og håndplukkede gaver i, som vi håber højner din oplevelse af boxen.

Vores boxe prisfastsættes fra gang til gang, og vi har en ambition om, at der altid er en basis og en luksusversion af hver box. På alle boxe får du for minimum 25% mere indhold end det du betaler.

Som noget ny har vi i 2024 lavet en ny slags strikkebox, som hedder 'Et år med opskrifter'. Det er en form for abonnement hvor du vil modtage en ny ospkrift hver måned, samt en rabatkode på indkøb af garn til det pågældende design.