Chloé Knit-A-Long: Én sweater - så mange udtryk!

Chloé Knit-A-Long: Én sweater - så mange udtryk!

 

Ih, hvor har vi nydt at strikke med jer - desværre ser det ud til at der stadig er et stykke tid til, at vi kan mødes igen i det virkelige liv, og så er det godt, at vi kan mødes i det virtuelle. Og gøre det vi allesammen elsker – nemlig at strikke.

 

Det er sjovt, at se alle kitsene strikket op, og det er så sjovt at se når i ”free styler” og strikker fra lageret, eller i en helt anden kvalitet – der sker virkelig noget med designet, når man vælger et tykkere garn eller lignende.

 

En af de ting, vi elsker allermest ved Chloé, er hvor simpelt designet er, men hvor mange muligheder der er i sweateren. Vi glæder os fx. til at se designeren, Katrines, egen version med lige store striber, så kommer Chloé igen til at se helt anderledes ud.

Hjemmestrikket sweater i glade striber

 

 Chloe sweater i grønne striber

Vi glæder os rigtig meget til at se alle jeres sweatre og til at strikke de sidste pinde samme med jer.

Heldigvis har vi resten af April, til at få strikket ærmer og hæftet ender – vi vil bare sige til jer, at vi er så glade for at se jeres opbakning til vores lille KAL, og at vi elsker at se jeres billeder. 

Vi har virkelig nydt at se alle jeres forskellige modeller inde i ”Önling knit community'et” på Facebook – hvis du ikke kender det, kan du finde det her: https://bit.ly/2KbFFVU

Har I set vores KAL ”giveaway” ovre på Facebook? Vi finder en vinder på fredag til ”Freja” kittet i No 12 og No 13 - så i kan godt nå at være med!

Husk at det ikke er for sent at gå i gang med din egen version af ”Chloé” du kan se de tidligere posts omkring hvad man skal overveje og hvorfor vi elsker vores ”Chloé” sweater her:

I community'et kan du se mange eksempler på hvor stor forskel både garnvalg samt tykkelse og mængde af striber gør for designet - brug disse billeder til at vælge, hvordan du gerne vil have at din egen Chloé sweater skal se ud. 

Find dit kit her: https://bit.ly/2Vb51cY

 Chloe sweater i rødlige og gullige nuancer

 

 

Chloe sweater i blå nuancer