Önling er e-mærket og dermed garanterer vi dig en sikker handel

Önling’s webshop er e-mærket, hvilket betyder at vi har investeret i at sikre dig som kunde. Ved at være e-mærket har vi nemlig sørget for, at du kan få hjælp fra e-mærkets jurister, hvis vi bliver uenige om en handel og ikke selv kan løse uenigheden. Denne sagsbehandling er både hurtig (30 dage i snit), dækker uanset beløbets størrelse, og så er den gratis.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker nethandel

Du er som kunde sikret med op til 10.000 kr. per handel, i de tilfælde, hvor du har købt en fysisk vare, og e-mærket vurderer, at vi som webshop ikke har levet op til vores forpligtelser i forhold til e-mærkets retningslinjer.

Det kunne f.eks. være situationer, hvor:

  • Dine penge er hævet, men du ikke har modtaget varen inden for 30 dage.
  • Du i forbindelse med en berettiget fortrydelse ikke får alle dine penge retur
  • Din reklamation er anerkendt af webshoppen, men du ikke har fået dine penge tilbage.
  • Du i forbindelse med en berettiget reklamation ikke har fået dine udgifter til returfragt tilbage.
  • Du er pålagt en yderligere udgift, som ikke var medregnet i totalprisen.
Du er dækket i op til 2 år efter købet

Med køberbeskyttelsen kan du få dækket dine økonomiske tab i helt op til 2 år efter, du har modtaget varen. Webshoppen skal bare have været e-mærket, da du købte varen. Du er med andre ord sikret, også selvom webshoppen ikke længere er e-mærket.

Læs mere om køberbeskyttelse her:

e-mærket bekæmper fup

Sammen med e-mærket bekæmper vi aktivt fup og svindel på nettet. Som webshop ønsker vi naturligvis ikke at blive sat i bås med online fupbutikker, som truer den trygge og tillidsfulde e-handel. Det er én af grundene til at vi har indgået i vores samarbejde med e-mærket.

Shop trygt online med SIKKER SHOPPING

SIKKER SHOPPING er e-mærkets nye browserudvidelse. e-mærket har med støtte fra TrygFonden udviklet et nyt redskab, så du kan handle sikkert online. SIKKER SHOPPING er en browserudvidelse, som du med få klik kan tilføje i din Google Chrome browser og bruge, når du shopper via din PC eller Mac.

SIKKER SHOPPING fungerer helt enkelt ved, at du tydeligt får vist hvilke webshops, e-mærket har mistænkt for at være fup-butikker drevet af it-kriminelle. Disse webshops markeres nemlig med et rødt advarselsikon i alle dine søgeresultater.

Klikker du dig alligevel ind på en fupbutik, får du vist en tydelig advarselsmeddelelse med opfordring til at forlade siden.

Samtidig får du vist et lille blåt e-mærke ud fra alle de webshops, som er e-mærket – som Önling. På den måde kan du nemt finde de online butikker, som er certificeret, og som indgår i kampen mod falske webshops.