Rejs med Önling
Sol, strik og velvære

Önling og Apollo rejser er som noget helt nyt gået sammen om at arrangere årets bedste rejse for dig, som vil forkæle dig selv med både strikkekurser, sol, velvære og træning!

Rejsen finder sted fra d. 4-11 nov, 2024.

Vi har planlagt en uge med strik og selvforkælelse, hvor du får mulighed for at være sammen med mange andre strikkere, som også brænder for at lære en masse strikketeknikker og samtidig have adgang til masser af skøn træning og velvære.

👇 LÆS MERE NEDENFOR 👇

Nærvær og selvforkælelse
En rejse i Önlings ånd

Hos Önling elsker vi - naturligt nok - strik, men vi er også meget optagede af at holde kroppen igang for at opnå velvære og en generel sundhed. På den måde tror vi nemlig at vi også holder hjernen igang.

Derfor har vi valgt at lave denne rejse som indeholder BÅDE strik og træning. Alle kan rejse med - uanset kompetencer og niveau - så længe du er frisk på at blive udfordret (indenfor begge områder)!

Al undervisning er dog frivillig, så man kan naturligvis vælge kun at strikke eller kun at træne hvis man ikke har mod på begge dele.

Apollo rejser er den tekniske rejsearrangør af rejsen og priser starter fra kr. 7650,- per person. Du kan klikke dig videre til bookingformularen på knappen nedenfor og/eller læse mere om det med småt nederst på denne side...

🧶 Strikkeundervisning 🧶

Hver dag (undtagen rejsedage) er der strikkeundervisning fra kl. 10-12. Du vil altså modtage ialt 12 timers undervisning i strik.

Der vil blive taget hensyn til forskellige kompetenceniveauer og alle kan som udgangspunkt være med. Undervisningen er frivillig, så hvis du hellere vil løbe en tur er det helt okay.

Målet er, at når du rejser hjem vil du have lært nye teknikker, samt haft mulighed for at designe din helt egen raglan sweater, som passer præcist til dine mål.

Inge-Lis Holst underviser i
Strikketeknikker

Når du skal designe en sweater eller et andet stykke strik efter egne mål og ønsker, er det vigtigt at du har forståelse for forskellige teknikker.

Jo flere teknikker du har i ”værktøjskassen” jo flere professionelle valg kan du tage. Inge-Lis vil have fokus på at lære dig forskellige opslagnings- og aflukningsmetoder, og vi skal kigge på forskellige dekorationsteknikker (strukturstrik, striber, snoninger, vævestrik, flerfarvestrik osv).

Inge-Lis berører også vigtigheden af strikkeprøver og hvordan du bedst vedligeholder din strik.

Undervisning med Katrine Hannibal
Pasform og design

Katrine kører et forløb om mål og pasform. Katrine har mange års erfaring som modedesigner og arbejder idag med at designe velsiddende håndstrik og strikkeopskrifter.

Målet er at du får lavet dit helt eget målskema så du får styr på dine mål og ved hvilke pasformer der klæder dig.

Målet er at du efter denne uge vil kunne designe din egen raglansweater som strikkes oppefra og ned og passer præcis til egne mål.

Foredrag og hyggestrik med Katrine Hannibal, 30/11-23 fra 18-21 Workshops og events Önling

💪 Træningsprogram 💪

Vi rejser med vores helt egen træner, som hedder Kasper Dagø. Kasper har mange års erfaring som personlig træner og han har sammensat et uge-program til os.

På Kaspers hold er det vigtigste, at du som kursist føler du bliver set og at du har det sjovt mens vi træner. Kasper har fokus på, at alle er på et forskelligt niveau rent styrke- og konditionsmæssigt, så træningen tilpasses lige præcis dit niveau. 

Du kan forvente at blive udfordret på en god måde, hvor du skal prøve øvelser du måske, måske ikke har prøvet før. Kasper vil helt sikkert sørge for at du går fra hver træning med en følelse af, at du overkom nogle grænser du ikke troede du kunne. Og det er en ret fed følelse.

Vi træner sammen hver dag (ikke på rejsedage), og træningen bliver altid meget sjovere og bedre, når vi hepper på hinanden og sørger for en fed stemning omkring træningen. 

Undervisningen er naturligvis frivillig, så hvis du hellere vil strikke lidt mere er det helt okay.

Mobilitet, yoga og kondition
Morgen- og eftermiddagstræning

MORGENTRÆNING: Vi starter hver dag med en kombination af udstrækning, yoga og mobilitetsøvelser. I 30 min. varmer vi kroppen langsomt op og målet er, at vække kroppen til live og gå fra morgen træningen med en følelse af friskhed og lethed i kroppen. Vi kommer skiftevis til at arbejde alene og med en makker når der er behov for at strække lidt ekstra og komme lidt længere ud i strækket.

EFTERMIDDAGSTRÆNING: Her er målet at få pulsen op, bruge vores muskler i varierede øvelser hvor vi bagefter føler os godt trætte med sved på panden. Vi kommer til at gøre brug af en masse af det udstyr som stedet stiller til rådighed, så hver dag byder på en ny og spændende træningsform.

Ligesom om morgenen kommer vi til at arbejde alene og med en makker og fokus er på at have det sjovt, blive udfordret og stærkere. Hver træning starter med udstræk og opvarmning af led og hver træning afsluttes med cooldown hvor vi finder roen igen inden vi forlader træningsområdet.

Priser - og alt det med småt

Apollo rejser er den tekniske arrangør på denne rejse, og al betaling og afregning foregår med Apollo. Når du klikker dig videre til Apollo rejser fra denne side, vil du blive bedt om at udfylde et skema og Apollo rejser vil reservere rejsen til dig på baggrund af dette.

Priser starter fra 7.650,- pr. person ved 6 personer i en 3-værelses lejlighed. Se alle priser HER.
Det koster kr 1400 i depositum, resten af beløbet skal betales 60 dage før afrejse.

PRAKTIK OMKRING BOOKING:

- Ønsker man at bo i lejlighed skal HELE lejligheden bookes samtidigt, dvs alle navne som skal bo i lejligheden skal kendes og indtastes ved booking. Er i fx to der tilmelder jer sammen og ønsker i at bo sammen med 2 andre i en 3-værelses lejlighed, så skal i først 'parres' med disse to andre personer, så i kan booke HELE lejligheden samtidig. I så fald, skriv da til katrine på katrine@oenling.com inden booking, så hun kan koordinere hvem der bor sammen.

- Der er ialt 40 pladser til rådighed på denne tur, så skynd dig at slå til.

- Tilmelding skal ske inden d. 30/6-2024.

- Det er naturligvis tilladt at bruge alle Playitas' træningsfaciliteter på denne tur.

KLIK DIG VIDERE TIL APOLLOS BOOKINGFORMULAR HER

Large Image
Small Image 1 Small Image 2