Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

FAQ

Find min strikke opskrift

Hos Önling sender vi de fleste strikkeopskrifter digitalt, det kan du læse mere om her. Dette gælder dog ikke opskrifter fra Isager og PetiteKnit, som vi kun må forhandle som trykte opskrifter.

Når du efter dit køb og senere hen vil finde din strikkeopskrift har du to muligheder: 1) Efter købet sender vi dig mails med link til din opskrift. Der er både et link i din ordrebekræftelse, og i en separat mail som kun indeholder link og information om download. 2) Du kan logge ind på din profil her på siden, og finde alle de opskrifter du har købt. Selv hvis du ikke havde en profil da du købte opskriften kan du altid oprette en profil, men vær opmærksom på at du skal oprette profil med samme mailadresse som du brugte da du købte opskriften.

Hvis du ikke har modtaget mail med link til din strikkeopskrift, er det altid en god idé at kigge i din spam mappe og se om mailen er der. Kan du stadig ikke finde nogen mail fra os, kan du altid finde (og genfinde) dine strikkeopskrifter ved at oprette/ logge ind på din profil her på siden. Selv hvis du ikke havde en profil da du købte din opskrift kan du altid oprette en. Vær opmærksom på at du skal oprette profil med samme mailadresse som du brugte da du købte opskriften.

Re-Zip emballage

Hos Önling er vi glade for at bidrage til en cirkulær økonomi ved at tilbyde forsendelse i bæredygtige, genbrugelige Re-Zip emballager.

Re-zip er en genbrugelig emballage som skal returneres efter brug. Kort fortalt fungerer det ved at du tilvælger Re-zip ved betaling og giver 10 kr. for det. Vi sender dine varer i en re-zip emballage, efter modtagelse bruger du Re-Zip appen til at finde det nærmeste returpunkt hvor du kan aflevere din Re-Zip. Når du er ved returpunktet registrerer du din emballage i appen og modtager derefter straks din rabatkode til en gratis strikkeopskrift fra Önling - Katrine Hannibal som tak for dit bæredygtige valg. Læs mere om Re-Zip og den mere uddybende forklaring her.

Hjælp til strikkeprojektet

Hos Önling tilbyder vi hjælp og vejledning hvis du oplever problemer med at strikke en af vores strikkeopskrifter fra Önling. Gå til formularen for strikketeknisk support her.

i Önlings strikke-community på Facebook kan du få vejledning, råd og inspiration fra andre strikkere, samt ikke mindst dele billeder af din strikkeproces og færdige arbejde. Find vores community her.

Showroom i Søborg

Önling's kontor og hovedkvarter ligger i Søborg, hvor vi også har showroom og events.

I Önlings showroom kan du komme og mærke alle vores garner, se farver og få gode råd og vejledning til dit næste strikkeprojekt.

Vi har ikke som sådan garn på lager i vores showroom, men vi kan hjælpe dig med at lægge en ordre, som du så får tilsendt indenfor et par dage.

Du har også mulighed for at afhente din pakke i vores showroom, hvis du bestiller her på vores hjemmeside.