På besøg hos Önling: Flammende Pinde

På besøg hos Önling: Flammende Pinde
I slutningen af januar 2024 havde vi fint besøg i Önlings showroom i Søborg. Hanne Just fra podcasten Flammende Pinde kom nemlig for at have en snak med Katrine om bæredygtige værdisæt, bløde garner og om processen fra idé til design.
Hanne trådte ind i rummet, glad og fuld af energi, og så gik Katrine ellers i gang med at fortælle om sin store passion indenfor strik: At skabe yndlingstøj, hvor garn og fibre går op i en højere enhed med design og god pasform.

Du kan finde podcasten HER

Önling showroom garn
I podcasten får du både lov at komme med ind i "kontrolrummet" (vores lille hyggelige kontor), få en rundtur i showroomet blandt vores garner og være med ved bordet til en snak over en kop te. Der bliver vendt lidt af hvert, blandt andet hvordan vi finder på navne til vores designs, hvordan Önling er startet og hvad vi fokuserer på nu.
Vi håber, at I vil se/lytte med!

Du kan se podcasten HER

Önling showroom strik
Husk, at du kan besøge vores showroom hver torsdag fra kl. 14-17.
I showroomet kan du mærke på vores garnkvaliteter, se hele farveudvalget og selvfølgelig også prøve vores opstrikkede modeller på inden du tager en beslutning. Vi står klar til at guide dig i farvevalg, pasform, strikkefasthed, garnmængder og meget mere.
Det er også i vores showroom vi afholder strikkesaloner, kurser og workshops - for vi elsker at møde jer, nørde garn og se de fine Önling designs komme til live på jeres pinde!
Vi ses i Søborg <3