Første søndag i advent 2020

Første søndag i advent 2020

Der er nu gået et par uger siden første søndag i advent, og vi tør derfor godt løfte sløret for vores fine adventspakker - både den for øvede og vores Easy peasy adventskalender for begyndere.

Husk at du stadig kan købe en adventskalender, hvis du har fortrudt at du ikke kom med på hyggebølgen ;) Opskrifterne i adventskalenderne er lavet specielt til disse, og kan ikke købes løst.

Begge kalendere er lavet med kærlighed, dedikation, passion og med jer forbrugere for øje, med rum til fordybelse, dygtiggøren, udfordring og en masse gode strikketimer.

Vores mål er, at i alle bliver glade for jeres kalendere og at i synes at indholdet er brugbart og hyggeligt.

Vi kunne have valgt de helt store ekstravagante kasser med glimmer, lir og plastik over det hele - men det er slet ikke i vores natur. Vi har derfor fået specialfremstillet poser til de øvede, som kan genbruges igen og igen, hvor du også kan opbevare dine projekter. I easy peasy har vi kælet lidt ekstra med gode strikkepinde og brugt genbrugsposer til hver af de fire adventsgaver.

Men hvad har indholdet så været?

1. advent øvet kalender

I første advent finder du noget helt specielt garn. Vi har brugt super lang tid på at finde det helt rigtige garn, som er blevet specialfremstillet til denne adventskalender. Garnet er Önling No 15, som er spundet på et spinderi i Italien, som virkelig har sans for bæredygtighed og den grønne omstilling. Garnet er superwash, men ikke superwash behandlet. Superwash er nemlig et bæredygtigt alternativ til superwash behandlet garn. Garnet består af 100% fine merino wool som er GOTS certificeret. Garnet har en løbelængde på 175 m pr. 50 g. Udover disse 2 nøgler superblødt og lækkert merinould, får du også et nøgle Silk Mohair, enten fra Önling No 10 eller Mohair By canard, alt efter dit farvevalg.  

Med disse nøgler skal du til at strikke de utrolig bløde og luksuriøse futter. Futterne har det fineste mønster og er helt perfekte til en langsom morgen på de kolde dage. Ulden i sig selv er ikke det mest slidstærke, men blandet med Silk Mohair, støtter silketråden ulden, og den bliver derfor mere slidstærk og kan til dels erstatte polyester fra strømpegarn. 

hjemmestrikkede sutsko

 

Som ekstra gave finder du et lille broderi kit med super fint broderigarn, eller duk, som det også hedder. Sammen med broderigarnet finder du hele 16 nåle fra John James Pebble i et luksuriøst etui, som du kan have med på farten i din strikketaske. Tanken er, at du skal til at brodere på dine poser, og gøre dem til dine helt egne. 

advent 2020 broderi

1. advent Easy Peasy

I din første adventspakke gemmer der sig 2 nøgler garn til 2 karklude. Det første nøgle garn er Önling No 14 som er GOTS-certificeret økologisk bomuld/hør garn. Det bliver strikket sammen med Krea Deluxe Økologisk Bomuld. De to forskellige farver danner et cool og anderledes spil, som gør det lidt sjovere at tørre bordet af. Opskrifterne på kludene er nøje beskrevet helt uden forkortelser, hvortil vi også har lavet en video, hvor vi udførligt viser hele processen i at strikke en i-cord kant. 

Som ekstra gave ligger der også en strikkepind fra Pony Perfect, 80 cm 5 mm. Rundpinden er lavet i bæredygtigt træ, som er skønt at arbejde med. Wiren er fastmonteret. 

strikket karklud

Vi elsker at se ALLE jeres billeder på vores Facebook side, både Easy Peasy og øvede. Når i deler jeres smukke strik, inspirerer i andre. Det gælder også når i ændrer i opskriften og opfinder jeres egne detaljer. Så af hjertet tak for de smukke billeder, vi glæder os til at se jeres andre projekter.