Knit-A-Long - strik Nordiske sweatre med Önling #NordicSweaterKAL

Knit-A-Long - strik Nordiske sweatre med Önling #NordicSweaterKAL

Efteråret er lig med indendørs hygge og i vores bog er det lig med strik 😉

Vi synes derfor det er blevet tid til endnu en KAL, og denne gang er der fokus på Nordiske sweatre. Vi foreslår at du kan strikke én af vores tre nye designs som er inspireret af den nordiske stil, specielt den islandske og færøske stil. Du er dog også velkommen til at strikke enhver anden sweater som er inspireret af den Islandske eller Færøske strikketradition - det vigtigste er, at vi strikker sammen, deler vores resultater og hepper på hinanden undervejs! 

Vores 3 nye KAL designs er Gudrun, Gerdur eller Rosir.  Lige nu kan du spare op til 25% på vores opskrifter samt kits i anledning af vores KAL, så skynd dig at få fingre i opskriften og spar en masse penge, for tilbuddet er begrænset.

Vi er helt vilde med den nordiske stil som kan holde os varme i den kolde tid vi går i møde. Stilen er uformel og afslappet, men med en masse flotte detaljer. Strik den i dæmpede jordfarver og du rammer plet på den færøske stil - eller giv los på farverne og få et resultat, som er mere sprælsk og moderne.

Det er vores egen Katrine Hannibal, som har designet opskrifterne til de 3 nye sweatre. Der er en lille personlig historie bag en af sweatrene, nemlig Rosir. Rosir er Islandsk og betyder Rose, som også er navnet på Katrines datter. Den er derfor designet med hende i tankerne. 

Katrine Hannibal i Rosir sweater med islandsk mønster

 

Gudrun er en mere moderne fortolkning af en Færørsk sweater. Den har en lidt boxy pasform og er helt perfekt til en kold efterårsdag ude i naturen. God at have flere lag under.

Håndstrikke sweater med mønster på bærestykket

 

Det sidste design fra Katrine Hannibal er ‘Gerdur’. Gerdur er en feminin islandsk-inspireret sweater med et let oversize design. Den kan strikkes, som de andre designs, i lige de farver, du ønsker. Vi nyder at strikke den med önling no. 1.

Gerdu sweater har smukt islandsk-inspireret mønster

Vores KAL starter fra d. 14 oktober og vi strikker indtil slut november. Du kan deltage ved at købe en af de ovenstående opskrifter og lægge billeder ud af processen. Enten på vores Facebook side eller Instagram, og bruge hashtagget #NordicSweaterKAL

Vi glæder os så meget til at se jeres nye smukke trøjer!