Populære blogindlæg

Godt begynder strikkeprojekt

Vil du gerne lære at strikke, men kan ikke helt finde rundt i, hvad det bedste første projekt vil være? Så læs med her, hvor vi giver vores bud på de 3 bedste begynder projekter, når du skal lære at strikke.

Læs hele indlægget her
Lær at strikke raglan

I vores serie om strikketeknikker er denne introduktion til raglan det mest populære indlæg. Lær at strikke smukke raglansweatre her.

Læs hele indlægget her
Restestrik - sådan strikker du af rester

Tips og ideer til restestrik så du kan strikke smukke projekter med garnrester! Bl.a. sammensætning af farver, videoguides og strikkeopskrifter med restegarn.

Læs hele indlægget her

Önling Blog

Vi løfter sløret for indholdet i pakken for 3. søndag i advent i vores to strikkeadventskalendere. Der er skønt, økologisk garn, eksklusive opskrifter og masser af ekstra overraskelser...!
I dette indlæg afslører vi indholdet af anden søndag i advent på både den øvede og Easy Peasy adventskalenderen. Der er nyt lækkert garn at læse om og nogle ekstra fine gaver med i pakkerne.

Igen i år har Önling lavet en adventskalender for strikkere - eller faktisk to. Én for begyndere og én for den øvede strikker. Det er vigtigt for os at alle kan være med, da strik er noget vi kan gøre sammen. Det skaber sammenhold, glæde og hygge samtidig med at du forhåbentlig bliver lidt udfordret.

I en hektisk hverdag, har vi alle brug for tilflugt og et sted med ro og stilhed. Strikning har en meditativ virkning for mange og kan være den rolige oase, som mange leder efter. I dette blogindlæg kan du læse de 9 gode grunde til at strikke.