Populære blogindlæg

Godt begynder strikkeprojekt

Vil du gerne lære at strikke, men kan ikke helt finde rundt i, hvad det bedste første projekt vil være? Så læs med her, hvor vi giver vores bud på de 3 bedste begynder projekter, når du skal lære at strikke.

Læs hele indlægget her
Lær at strikke raglan

I vores serie om strikketeknikker er denne introduktion til raglan det mest populære indlæg. Lær at strikke smukke raglansweatre her.

Læs hele indlægget her
Restestrik - sådan strikker du af rester

Tips og ideer til restestrik så du kan strikke smukke projekter med garnrester! Bl.a. sammensætning af farver, videoguides og strikkeopskrifter med restegarn.

Læs hele indlægget her

Önling Blog

I januar 2024 havde vi besøg i Önlings showroom i Søborg. Hanne Just fra podcasten Flammende Pinde kom nemlig for at tale med Katrine om værdisæt, bløde garner og om processen fra idé til design. Der bliver vendt lidt af hvert i podcasten, blandt andet hvordan vi finder på navne til vores designs, hvordan Önling er startet og hvad vi fokuserer på nu. Find link til podcasten her

Igen i år har Önling lavet en adventskalender for strikkere - eller faktisk to. Én for begyndere og én for den øvede strikker. Det er vigtigt for os at alle kan være med, da strik er noget vi kan gøre sammen. Det skaber sammenhold, glæde og hygge samtidig med at du forhåbentlig bliver lidt udfordret.

I dag skal I møde næste strikker i rækken i vores nystrikker-kavalkade; Alberte, vores Sustainability & Marketing Coordinator, der for nyligt kastede sig ud i strikkeriet og strikker alt i blåt. I dag strikker hun allerede tøj til sig selv og er netop i gang med at strikke en vest, som hun har designet i samarbejde med sin mor. Vi har talt med Alberte om hendes vej ind i en ny hobby.