Hvad er en Strikkebox fra Önling

Hvad er en Strikkebox fra Önling

Hos Önling vil vi gerne bidrage til at du kan læne dig tilbage og lade dig inspirere og forkæle med et lækkert strikke-indkøb, som er nemt at tage stilling til og nemt at gå i gang med.

Derfor samler vi 6 gange om året en særlig Strikkebox, som er en kasse fyldt med inspiration, opskrifter, garn og ekstra overraskelser. Vores boxe er altid designet specielt til sæsonen og du får altid minimum 30% rabat på indholdet (i forhold til at købe produkterne hver for sig). Du kan se vores Strikkeboxe her

En strikkebox fra Önling med garn, opskrifter og lækkerier

En Strikkebox fra Önling er:

Nem– vi beslutter på forhånd indholdet i form af både designs og garnkit, som altid er i høj kvalitet  

Inspirerende– du får altid helt nye opskrifter med din box – opskrifter som ikke kan købes udenom boxen før 6 måneder senere.

Fleksibel– du har altid valgmuligheder i form af farvevalg (og nogle gange kvalitet) på dit garn samt flere forskellige opskrifter, som passer til garnet

Eksklusiv– Vi sælger kun vores Strikkeboxe i et begrænset antal, og nogle produkter vil være i limited edition, og kan kun fås ved at købe boxen.

Fyldt med forkælelse– Vi pakker din box smukt ind og lægger altid nogle skønne, strikke-relaterede og håndplukkede gaver i, som vi håber højner din oplevelse af boxen.

 

Hvad koster det?

Vores boxe prisfastsættes fra gang til gang, og vi har en ambition om, at der altid er en basis og en luksusversion af hver box. Basisversionen koster typisk mellem kr. 349 – 499,- og luksusversionen mellem kr. 699 – 899,-

På alle boxe får du for 30% mere indhold end det du betaler.

Hvordan gør vi det?

Önling designer nogle særlige opskrifter til hver box og udvælger garner, som vi forhandler nogle rigtig gode priser på og lægger i din box. Vi indkøber / producerer dernæst nogle lækre, strikke-relaterede gaver – typisk mellem 2-4 styks - som vi lægger i din Strikkebox.     

Boxen vil altid have en værdi på minimum 30% mere, end hvis du køber indholdet hver for sig.

Ingen fordyrende mellemled

 

 Hvordan får jeg fat i en strikkebox?

Du kan se vores tidligere og nuværende Strikkeboxe her. Vores strikkeboxe sættes altid til salg på denne side på vores webshop og ca. hver 2. måned kommer der en ny. Du kan få besked om, hvornår vi sender nye boxe på gaden, ved at tilmeld dig Önling’s nyhedsbrev her - eller følg os på Facebook (Önling Knit)