Opskrifter af Anne Ventzel

Desværre har Önling ikke længere lov at forhandle strikkeopskrifter af Anne Ventzel. Fremover er det kun muligt at købe hendes strikkeopskrifter på Anne Ventzels egen webshop, og her hos Önling kan du derfor nu kun købe 'garnpakker' til Anne Ventzels designs, fremfor kits med både garn og opskrift.

Her kan du se alle vores garnpakker til Anne Ventzels designs

Smukke og gennemarbejdede designs fra Anne Ventzel

Anne Ventzel er en dygtig, dansk designer, hvis flotte, klassiske og gennemarbejdede designs, vi beundrer meget. Det er tydeligt at se, at Anne til hverdag arbejder som beklædningsdesigner - og derfor er hun én af vores foretrukne designere. Vi sammensætter løbende garnpakker til Anne Ventzels designs, dvs at vi har finder de bedst mulige garner til de forskellige designs og udregnet de passende mængder for dig - du skal blot vælge størrelse og farve på garnet. Opskriften skal du fremover købe hos Anne Ventzel selv.

Her kan du se alle vores garnpakker til Anne Ventzels designs

Anne Ventzel har en helt speciel evne til at designe og fremstille produkter, som får et ekslusivt men samtidig blødt og vamset udtryk. Vi er vilde med dem og kan slet ikke vente med at strikke blandt andet Ribbed jumper, den hyggelige Cardi Cocoon og den helt nye Badger and Bloom med det flotte Islandske bærestykke.

Populære designs fra Anne Ventzel

Anne Ventzel er nok allermest kendt for hendes designs 'Spot sweater' og 'Kulørte Krydser'. Begge sweatre tager udgangspunkt i et elegant krydsmønster, som gentages på hele trøjen og som giver et roligt udtryk. Önling har sammensat en række kits til den flotte Spot sweater, så der er rigeligt at vælge imellem. Du kan se hele vores Spot sweater kollektion her

Super trendy kraver og halsedisser 

Strikkede kraver og halsedisser er supertrendy lige nu og Anne Ventzel er naturligvis med på det helt nye! Her kan du se hendes Cable Cowl og Cozy cowl, som begge er lune, bløde kraver som samtidig giver dit outfit et ekstra twist.

Mere fra Önlings strikkeunivers

Önling er et komplet strikkeunivers med strikdesign i klassisk, Nordisk stil og bæredygtigt garn. Hos Önling udvikler vi strikkeopskrifter, og forhandler et stort udvalg af strikkekits, både af egne designs og designs fra en række danske strikkedesignere. Derudover sælger vi garn, bl.a. vores linje af bæredygtigt produceret Önling garn. Alt hvad vi gør i Önling er baseret på stærke bæredygtige værdier med fokus på bæredygtig produktion, naturlige materialer og design med lang levetid. Kig dig omkring og bliv inspireret til dit næste strikkeprojekt - god fornøjelse!