PetiteKnit - Strikkekits og strikkeopskrifter til PetiteKnit designs

På denne side har vi samlet alt hvad der vedrører de mange populære designs fra PetiteKnit. Her finder du genveje til hendes strikkeopskrifter i løssalg samt til vores mange strikkekits, som indeholder garn i den rette mængde, tykkelse og kvalitet til hendes flotte, nordiske designs.

Hos Önling kan du vælge mellem mere end 125 opskrifter fra PetiteKnit samt mere end 200 strikkekits til langt de fleste af hendes populære designs.

Designeren bag PetiteKnit - Mette Wendelboe Okkels - har strikket siden hun var 6 år gammel, og hun er særlig kendt for udgive opskrifter på lækre, enkle modeller i nordisk design, som skaber et prompte behov hos os alle.

Garnkits til PetiteKnit designs

Hos Önling kan du nemt og overskueligt købe garnkits til PetiteKnit's designs. Med et garnkit
menes garn i de rette mængder, i den rette kvalitet og tykkelse, så du kan opnå den strikkefasthed, som er angivet i PetiteKnit's opskrifter. Sammen med dit garn, modtager du naturligvis en trykt opskrift.

Det er nemt at købe et færdigt garnkit hos Önling, for du skal blot vælge farve og størrelse. Vi har testet mængder og strikkefasthed for dig, og sørget for at kittet består af lækre kvalitetsgarner, som svarer til dem PetiteKnit selv har strikket med.

Her kan du se alle kits til PetiteKnits designs. Der er flere end 200 at vælge imellem.

Strikkeopskrifter fra PetiteKnit

Önling forhandler alle opskrifter fra PetiteKnit. Opskrifter fås kun som trykte opskrifter, da vi desværre ikke må forhandle dem digitalt. Det betyder derfor, at der bliver pålagt porto, når du køber en løsopskrift fra PetiteKnit hos Önling.

Se alle opskrifter fra PetiteKnit

Begynderstrik fra PetiteKnit

PetiteKnit har en række ospkrifter som er målrettet nybegyndere (nye strikkere). Til disse projekter er opskrifterne skrevet i en begyndervenlig tekst uden brug af forkortelser, og du kan finde videoguides til alle de teknikker, som er brugt.

Her kan du se alle begynderprojekter fra Petiteknit

Opskrifter og kits til
Børn og Baby

PetiteKnit har i tidens løb designet masser af fint strik til børn og baby. Alle designs er kendetegnet ved at være enkle i snittet og nemme at gå til.

Skal du strikke en gave til en ny-ankommen guldklump, så se alle designs til børn og baby fra PetiteKnit

Om PetiteKnit

PetiteKnit er én af Danmarks førende strikkedesignere - både i forhold til popularitet, antal udgivelser og antal følgere på sociale medier. PetiteKnit er kendt både i Danmark og udlandet og udgiver opskrifter på 9 forskellige sprog.

Kvinden bag PetiteKnit hedder Mette Wendelboe Okkels, og hun har udgivet en række populære designserier, såsom Sunday, Terrazzo, Anker, Novice og Zipper.

Derudover er hun for nylig begyndt at udvikle strikkeopskrifter til interiør, tasker og tilbehør - et godt eksempel er hittet French Market Bag.

Hvis du vil vide endnu mere om Mette, hendes baggrund, hendes ambitioner som strikkedesigner osv, kan du læse et interview med hende her

PetiteKnit kits og garn til alle designs

Vi er utroligt glade for at kunne tilbyde strikkekits til alle de
fantastiske designs fra PetiteKnit! De smukke designs fra PetiteKnit
repræsenterer en enkel, nordisk stil som vi er helt vilde med. 

PetiteKnit laver strik for alle

PetiteKnit er skabt af Mette Wendelboe Okkels, som i dag er en af de mest populære strikdesignere i Danmark. I sine opskrifter har Mette fokus på at give enkel information, som alle kan forstå – uanset om man er nybegynder eller øvet.

Simple opskrifter og inspirerende designs er kendetegnende for PetiteKnit. Prøv f.eks. ”Ingen Dikkedarer sweater” fra PetiteKnit, der – som titlen antyder – ikke har sprunget over nogle mellemregninger, og som klart og simpelt forklarer, hvordan man strikker en basissweater.

For begyndere - opskrifter med videoer

PetiteKnits enkle designs har uden tvivl været med til at give en masse nye strikkere lyst til at gå i gang med strikkepindene. Derfor er det fantastisk at PetiteKnit har udviklet en hel række begyndervenlige
design, som nye såvel som garvede strikkere kan have glæde af. Du kan se alle begynder kits fra PetiteKnit her.

For at gøre det nemmere for begyndere at strikke de smukke modeller, har PetiteKnit i samarbejde med Kimmie Munkholm sørget for, at der er hjælpevideoer, der viser alle de strikketeknikker, der bruges i begynder strikkeopskrifterne. Disse videoer er tilgængelige både på YouTube og på PetiteKnits hjemmeside, hvor man ved hver model kan finde videoer der viser de anvendte teknikker. Det er en stor hjælp at have disse gode videoer ved hånden, lige når man kommer til et sted hvor man har brug for hjælp. 

Populære serier fra PetiteKnit

PetiteKnit står bag en række smukke designs, der indeholder så smukke detaljer eller gode konstruktioner, at de bare må bruges til flere modeller. Det er der kommet flere populære serier ud af. Vi har samlet flere af de populære serier her, så du nemt kan se hvilke andre designs der findes i lige den serie du er vild med.

Se hele udvalget for hver af de kendte og populære serier her: 

Ankers serien - Ballon serien med ballonærmer - French Market Bag - Honey serien (små tasker) - Kumulus serien med sommerstrik - Novice serien til nybegyndere - Stockholm serienSunday serien - 

Skandinavisk strik til begyndere såvel som øvede

PetiteKnit er også kendt for sine mange, fine designs til børn og babyer, som enhver mormor, mor eller søster får lyst til at strikke til den lille. Du kan finde vores udvalg af strikkekits til børn og baby fra PetiteKnit her

PetiteKnit tilbyder flotte mønstre og forskellige former for udtagninger, som er meget populære i Danmark og andre nordiske lande. Hos Önling
har vi et bredt udvalg af designs fra PetiteKnit, som er en af de største inden for den nordiske strikkebranche. Vil du skabe et nordisk, klassisk design, kan du med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af strikkeopskrifter fra PetiteKnit.

Se vores andre designere

I vores strikkeunivers har vi samlet mange forskellige
strikkedesignere, der har hver sin stil og designmæssige udtryk. Få
inspiration til den stil, som du søger efter blandt de forskellige
designerne.

Klik og se nærmere på strikkedesigns af:

Katrine HannibalPlummumA Nordic Knitting TaleSpektakelstrikEller se alle vores strikkekits her

Önling tilbyder et komplet strikkeunivers med garn og strikkeopskrifter til hele Danmark. Vi har blandt andet mere end 300 strikkekits fra forskellige designere.