Tak for signup - her kan du hente din gratis velkomst-opskrift (Celina)

Velkommen til Önling's univers af Nordisk strikkedesign og blødt garn produceret i Europa. Som tak for dit signup, kan du her downloade din gratis opskrift på Celina sommertop.

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE

Celina sommertop

Mød Önling - Nordisk strikdesign og Slow fashion

Vi tror på klassisk design, ansvarlig produktion, naturlige materialer samt lang levetid. Disse værdier gennemsyrer alt hvad vi laver og designer.

Blødt garn i merinould og angora, Önling No 1
Vores strikkeopskrifter til håndstrik er i en Nordisk, klassisk stil, og vi producerer egne garner på familiedrevne spinderier i Europa - alt sammen ud fra det princip, at for at det kan blive dit yndlingstøj, skal det være lavet af gode, naturlige materialer.
 

Vi vil designe dit yndlingstøj

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at skabe din yndlingssweater. Den sweater, som du har lyst til at gå med de næste 10 år, som du går med igen og igen, og helst slider op.

 

Hos Önling skal det meste i virkeligheden helst gå lidt langsomt (altså bortset fra vores levering). Stik imod enhver businessmanual, der fortæller, at det handler om hele tiden at booste kundernes behov for at købe nyt, købe mere, købe meget. Sådan strikker vi ikke her.

Tre nemme måder at handle på

Hos Önling kan du både købe vores garn og vores opskrifter i løsvægt - eller du kan købe din opskrift sammen med vores bløde garner i form af et strikkekit, hvor vi sørger for at du får de rette mængder garn i den rette strikkefasthed.

Sweater hænger over stol i skandinavisk design

Du kan vælge mellem mere end 300 løsopskrifter - både designs fra Önling selv eller fra andre dygtige danske strikdesignere.

Hvis du vil klikke dig hurtigt videre kan du gøre det her:

Se strikkeopskrifter

Se strikkekits

Se bestsellers

 

Vi ønsker dig rigtig god strikkelyst med din nye opskrift fra Önling