Luk dit strikketøj af - videoguide

Afspilning af videoer kræver accept af alle cookies. Hvis du ikke kan se videoerne herunder, kan du klikke på det sjove sort-hvid ikon med en hængelås og ændre dine cookie indstillinger. 

Sådan lukker du dit strikketøj af:

I videoen herover viser vi dig hvordan man lukker sit strikketøj af. Denne teknik er den mest brugte teknik når man skal lukke af, og den er nem at lære.

Hvis du vil lære at lukke af vrang, kan du se med i denne video. Der findes flere andre metoder til at lukke af, blandt andet elastisk aflukning hvis du har brug for en elastisk kant, eller en italiensk aflukning for et superflot resultat.

Flere hjælpevideoer for begyndere

Vi har udover denne video om at strikke ret også andre hjælpevideoer til strik for dig, som er nybegynder. Du kan også finde hjælpevideoer såsom hvordan du slår masker op, hvordan du strikker ret, og hvordan man egentlig kender forskel på ret og vrang. 

Tips til strik for begyndere 

Hos Önling vil vi gerne hjælpe nye strikkere godt ind i den hyggelige og inspirerende strikkeverden, som vi selv elsker så højt og dagligt glæder os over. Derfor har vi skabt et begynderstrik-univers på vores hjemmeside, med alt det indhold man kan ønske sig når man vil i gang med at strikke. På siden ”Lær at strikke”, har vi lavet en introduktion til strik for nybegyndere, med alt hvad du skal vide for at komme i gang og links til meget mere indhold og vejledning. På vores blog har vi skrevet en række blogindlæg specielt for nybegyndere, f.eks. ”Et godt begynder strikkeprojekt” og ”10 gode råd til nye strikkere”. Og når du er klar til at gå i gang med dit første strikkeprojekt kan du nemt finde både strikkeopskrifter for begyndere og begynder strikkekits med garn og opskrift, så du kan vælge et strikkeprojekt der både er begyndervenligt og lækkert. Følg os også på Instagram hvor du kan følge med i vores nye opskrifter, få mere inspiration og skrive til os hvis der er noget du mangler i vores begynderunivers.